Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@10:06:22 GMT

تبلت جدید مجهز به فناوری Wi-Fi ۶ در راه بازار ایران

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۳۳۳۱

آفتاب‌‌نیوز :

اگر بخواهیم مهم‌ترین قابلیت‌های فناوری Wi-Fi ۶ را معرفی کنیم، باید اول به سراغ امکان ارتباط اینترنتی سریع‌تر و کاهش میزان تاخیر در ارسال و دریافت اطلاعات اشاره کنیم. این فناوری برای اولین بار در سپتامبر ۲۰۱۹ معرفی شد و پس از آن به سرعت رواج پیدا کرد. امروزه بسیاری از دستگاه‌های دیجیتال مجهز به این فناوری هستند که تبلت جدید هوآوی MatePad نیز از آن جمله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بد نیست نگاهی هم به اعداد و ارقام داشته باشیم. یک دستگاه مجهز به فناوری قدیمی Wi-Fi ۵ امکان دانلود با سرعتی معادل ۸۶۶ مگابیت بر ثانیه را فراهم می‌کند. این در حالی است که یک دستگاه مجهز به فناوری Wi-Fi ۶ و آنتن دوتایی امکان دانلود با سرعتی تا ۱۲۰۰ مگابیت بر ثانیه را برای کاربر مهیا می‌کند.

علاوه بر سرعت دانلود و آپلود بیشتر، فناوری Wi-Fi ۶ تاخیر در دریافت اطلاعات (Latency) کمتری نیز دارد. این خاصیت شاید در تمامی امور روزانه کاربر موثر نباشد، ولی برای موارد خاصی کاربرد دارد. برای مثال وقتی شما مشغول لذت‌بردن از یک بازی آنلاین هستید، تمامی اتفاقات بازی مثل شلیک‌کردن، حرکت‌کردن، پریدن و اصولا همه چیز در بازی بعد از انجام توسط شما باید از طریق اینترنت به سرور بازی ارسال و ثبت شده و حتی پیامی مبنی بر دریافت آن از طرف سرور برای بازی ارسال شود.

اینجاست که داشتن فناوری Wi-Fi ۶ با مقدار تاخیر کم خود، در ارسال این پیام‌ها به شما کمک می‌کند تا از انجام بی‌تاخیر بازی لذت ببرید. تصور بازی کردن با تاخیر زیاد یک کابوس برای علاقه‌مندان به بازی‌های آنلاین است که به کمک این فناوری تا حد زیادی از بین می‌رود.

از دیگر مزایای فناوری Wi-Fi ۶ موجود در تبلت هوآوی MatePad می‌توان به افزایش پهنای باند استفاده از اینترنت و ایمنی بیشتر در ارتباطات اینترنتی اشاره کرد. استاندارد رمزنگاری در این فناوری از نوع WPA۳ است که ریسک سرقت رمز مودم را به میزان زیادی کاهش می‌دهد. یکی از روش‌های سرقت این رمز با ارزش، اختلال در اطلاعات ارسالی مودم به دستگاه‌ها است که فناوری جدید تا حد زیادی از آن جلوگیری کرده و مانع ورود غیر مجاز افراد به شبکه می‌شود.

تبلت هوآوی MatePad یکی از بهترین سیستم‌های ارتباط با اینترنت را ارائه می‌کند. اما برای داشتن سرعت‌های بالای اینترنت، فقط داشتن گجتی کارا کافی نیست و باید در کنار آن از مودمی قدرتمند نیز استفاده کرد. در صورتی که مودم شما از پهنای باند ۱۲۰ مگاهرتز پشتیبانی نماید، سرعت دانلود توسط هوآوی MatePad می‌تواند تا عدد خیره‌کننده ۲۴۰۰ مگابیت بر ثانیه بالا برود. دانلود فایل‌های حجیم و استریم ویدیو با کیفیت HD و بالاتر به راحتی توسط این سرعت اینترنت امکان‌پذیر است.

تبلت هوآوی MatePad ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای برای اتصال به اینترنت و دریافت سرعت دانلود بالا دارد، اما این محصول یک تبلت کاربردی است که برای تحصیل، کار و سرگرمی کارایی بالایی دارد. برای برگزاری کلاس‌های آنلاین یا دیدن ویدیو‌های مختلف داشتن یک صفحه‌نمایش مناسب از الویت‌ها است. طراحی خاص هوآوی در بخش صفحه نمایش که به Fullview Display معروف است، نسبت صفحه‌نمایش به بدنه ۸۴ درصدی را در این محصول ایجاد کرده که تجربه تصویری دلپذیری در کاربران ایجاد می‌کند.

با رشد روزافزون استفاده از تبلت‌ها و در کل محصولات دیجیتال مختلف، حالا کاربران ساعت‌های بسیاری را صرف چشم دوختن به این نمایشگر‌ها می‌کنند. اتفاقی که باعث شده بسیاری به فکر عواقب منفی این اتفاق در چشمان کاربران بیفتند. اما هوآوی برای کاهش این مشکلات نیز به راهکار‌هایی فکر کرده است. تمامی تبلت‌های هوآوی مجهز به دو حالت خاص راحتی چشم و حالت مخصوص کتاب‌خوانی هستند.

در حالت راحتی چشم تنظیمات تصویر به سمت رنگ‌های گرم‌تر می‌رود که اصولا ضرر کمتری برای چشمان دارند. این فناوری با کاهش نور آبی صفحه نمایش که از مضرترین نور‌های ساطع شده از نمایشگر است، میزان خستگی چشمان کاربر را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

امروزه تبلت‌ها تبدیل به یکی از ابزار‌های سرگرمی و حتی تحصیلی کوکان نیز شده‌اند. هوآوی با توجه به این مهم دست به ارائه بخشی اختصاصی برای کودکان با نام Kid’s Corner در تبلت‌های خود زده است. این بخش امکانات مورد نیاز کودک مانند دوربین تبلت، امکان نکته‌بردازی و حتی یک بخش اختصاصی برای نقاشی را در اختیار کودکان می‌گذارد. اما برای حفظ سلامت استفاده او از تبلت، دسترسی‌اش را به سایر بخش‌ها محدود می‌کند.

به این شکل، والدین می‌توانند نظارت کاملی بر نحوه استفاده کودک از تبلت و محتوای در دسترس او داشته باشند و از آسیب‌های احتمالی مانند استفاده مدیریت نشده از اینترنت جلوگیری کنند.

در یک نگاه کلی به تبلت هوآوی MatePad باید سرعت فوق‌العاده این تبلت در ارتباط Wi-Fi را به عنوان برگ برنده آن معرفی کرد. تبلتی که در کنار این قابلیت، یک محصول کابردی برای کار‌های روزانه، تحصیل و سرگرمی است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هوآوی تبلت تبلت هوآوی MatePad فناوری Wi Fi ۶ صفحه نمایش تبلت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!