Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت ها؛ کاربران ایرانی اندروید در آبان ۱۴۰۰ گزارش دادند، اپلیکیشن‌های رسمی هشت بانک کشور که از گوگل‌پلی دانلود کرده‌‌اند، جعلی از آب درآمده‌ است. ماجرا در زمان خود سروصدای زیادی به‌راه انداخت و باعث شد پای پلیس فتا به‌میان بیاید. مکاتبه با گوگل نشان داد گروهی با سوءاستفاده از قطع ارتباط مراجع رسمی و توسعه‌دهندگان معتبر کشور با گوگل موفق شده‌اند سر گوگل کلاه بگذارند و برنامه‌های جعلی خود را عوض برنامه‌ رسمی بانک‌های کشور جا بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران ایرانی هم با اعتمادی که به گوگل‌پلی داشتند اپلیکیشن‌های بانکی خود را نصب یا به‌روزرسانی می‌کردند.  ماجرا می‌توانست تبعات فاجعه‌آمیز و غیرقابل پیش‌بینی داشته باشد چون قربانیان در صورت استفاده از اپلیکیشن‌های رسمی، بی‌ آنکه روحشان خبر داشته باشد، اطلاعات حساس بانکی خود از قبیل رمزها، شماره‌حساب‌ها و... را در اختیار کلاهبرداران می‌گذاشتند و باعث می‌شدند برداشت غیرمجاز پول از حساب بانکی افراد تسهیل شود. ولی با ورود پلیس فتا اقدامات قضایی بین‌المللی برای حذف اپلیکیشن هشت بانک کشور از روی گوگل‌پلی صورت گرفت. همچنین با انجام اطلاع‌رسانی به‌موقع از افرادی که نسبت به دریافت اپلیکیشن‌های جعلی بانکی اقدام کرده‌ بودند، خواسته شد، آنها را حذف کنند. 

همراه‌بانک‌های رسمی را از کجا دانلود و نصب کنیم؟  

انتشار اپلیکیشن تقلبی هشت بانک کشور در گوگل‌پلی تقریبا یک‌سال پیش رقم خورد و خوشبختانه بانیانش نتوانستند نیت شوم خود را کاملا پیاده‌سازی کنند ولی از طرف دیگر عاقلانه نیست اجازه دهیم ماجرا بدون درس‌ها و عبرت‌های مفیدش به‌دست فراموش سپرده شود. هر کدام از بانک‌های معتبر ایرانی به‌منظور خدمات‌رسانی به مشتریان خود حداقل یک اپلیکیشن رسمی معرفی کرده‌اند و روزانه مبادلات قابل ‌توجهی به‌ واسطه آنها انجام می‌شود. حالا بانک‌های معتبر کشور به مشتریان خود توصیه ‌جدی می‌کنند اپلیکیشن‌های همراه‌بانک را به جای دانلود از منابع متفرقه و غیرمعتبری چون کانال‌های تلگرامی، تنها از مراجع رسمی و معتبر مانند «بازار» دانلود کنند. بازار برای سهولت دسترسی کاربران، دسته بندی همراه بانک‌های رسمی را در صفحه اصلی در معرض دید چند میلیون کاربر روزانه اش قرار داده است.

 صفحه اپ‌های رسمی بانکها در بازار 

اهمیت صدور مجوز رسمی بانک به بازار 

بازار برخلاف گوگل پلی که برای تایید و انتشار اپلیکیشن بانکی مجوز مطالبه نمی‌کند، امن‌ترین محل برای دانلود برنامه موبایلی بانکی و انتقال پول است. اپلیکیشن‌های بانکی منتشر شده روی بازار همگی پس از صدور مجوز بانک در اختیار بازار قرار می‌گیرند و دانلود و به‌روزرسانی این اپلیکیشن‌ها از این نظر بی‌خطر است که تاییدشان طرف چند مرحله انجام می‌شود. 

ابتدا خود بانک‌ها پس از دریافت مجوزهای لازم، به توسعه اپلیکیشن اقدام می‌کنند. بازار مستقیم با تمام بانک‌ها در ارتباط است و فقط اجازه انتشار نسخه‌ رسمی اپلیکیشن توسط خود بانک را می‌دهد.
سپس اپلیکیشن پیش از انتشار، توسط متخصصان بررسی برنامه در بازار بررسی و تست می‌شوند تا نقاط ضعف احتمالی آنها توسط توسعه‌دهنده برنامه شود.

بازار همچنین به‌روزرسانی رسمی تمام اپلیکیشن‌ها از جمله اپلیکیشن‌های بانکی را اطلاع‌رسانی می‌کند. به‌همین دلیل پس از نصب و دریافت از بازار، بابت تبلیغات سودجویان که قصد دارند توسط منابع غیررسمی یا گروه‌های تلگرامی فایل apk روی گوشی شما نصب کنند، کمتر احساس نگرانی می‌کنید.

در حال حاضر بانک‌های کشور اپلیکیشن رسمی خود را روی بازار منتشر کرده‌اند، از جمله بانک‌های کشاورزی، بام ملی (بانک ملی)،  آبانک (نئو بانک آینده)، بانک ملل، پاسارگاد، ایران زمین، همراه بانک سینا، همراه بانک دی (دی جت)، بانک سرمایه، موبایلت (بانک سامان)، همراه بانک صادرات، بانک شهر، بانک سپه، بانک اقتصاد نوین (همراه نوین)، همراه بانک ملت، بانک رفاه، بانک تجارت، بانک قرض الحسنه رسالت، بلو بانک (نئو بانک سامان) و بانکینو متعلق به بانک خاورمیانه.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک اینترنت بانک اپلیکیشن ها همراه بانک گوگل پلی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ سیاوش محبی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اتوبان شمال شب گذشته در محدوده تونل شماره ۱۲ از ساعت ۱۰ و ۲۲ دقیقه تا ساعت پنج امروز به دلیل ریزش سنگ مسدود بود که پس از پاکسازی، بازگشایی شد.

وی با اشاره به وضعیت ترافیک جاده های کشور به ویژه جاده‌های شمالی،خاطر نشان کرد: ترافیک در همه محورهای مواصلاتی به ویژه مسیر برگشت از استان های شمالی به طرف تهران با پایان یافتن تعطیلات سنگین و پر حجم است.

جانشین پلیس راه کشور گفت: د محور چالوس بدلیل ترافیک پرحجم از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح امروز شمال به جنوب یکطرفه شده است.

محبی ادامه داد:درمحور هراز از ساعت ۱۵ امروز تردد وسایل نقلیه از آبعلی به سمت آمل ممنوع شد و از آمل به سمت رودهن یا آبعلی مسیر یکطرفه است تا زمانی که بار ترافیکی تخلیه شود.

وی ادامه داد: در محدوده پاسگاه لاریجان و قبل از شهر مرزن آباد شاهد پس زدگی ترافیک هستیم و در سایر محورهای مواصلاتی ترافیک پر حجم و روان است.

جانشین پلیس راه کشور گفت: به رانندگانی که هنوز مسیر بازگشت را آغاز نکردند توصیه می شود که بازگشت خود را به فردا موکول کنند تا ترافیک کمتری را در جاده ها تجربه کنند.

محبی ادامه داد: اگر رانندگان در این ساعات سفر بازگشت خود را آغاز کنند با تاریکی شب و پیک ترافیک مواجه می شوند و ممکن است ساعت ها پشت ترافیک بمانند.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

دیگر خبرها

  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • هشدار پلیس نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول